Hej Alle I kære Danske Cross kørere.

Det er med stor glæde og begejstring, at Dmcu bestyrelsen, med opbakning og fuld støtte fra samtlige skønne Dmcu klubber, herved kan meddele følgende:

Vi byder herved Alle I skønne Dmu kørere, hjerteligt velkomne til træning på vore fine Dmcu godkendte baner!!

Vi fra Dmcu forlanger IKKE, at Dmu kørere med gyldig 2019 Dmu licens, køber klubkontingent i en Dmcu klub.

Dvs. at når I med gyldig 2019 Dmu licens vil træne på vore baner, så fremviser I ALTID licensen, skriver Jer på trænings listen, betaler for træningen, FØR kørsel påbegyndes!!

Og så opfordrer vi ALLE til at have en heltids ulykkes forsikring med Farlig Sport dækning!! Disse Farlig Sport forsikringer, dækker som bekendt VÆSENTLIGT bedre end Unionernes Licens forsikringer!! Hos if forsikring er cross sporten inkluderet uden tillæg!

Ved at byde Alle I kære Cross kørere velkomne, uden ekstra gebyr og unødige bureaukrati fordringer, opfylder vi samtidig Dmcu Unionens formåls paragraf, som siger at vi skal udbygge og styrke Motocross sporten.

Samtidig er det selvfølgelig et meget stort håb, at mange vil gå ind på vor nye hjemmeside: www.dmcu.dk og vælge den klub/bane som ligger tæt på, og købe klubkontingent, og evt også Dmcu licens.
 
Med klubkontingent i en af vore Dmcu klubber, kan man bl.a. deltage i sjove klubmesterskaber og klubarrangementer, og hvis man også køber Dmcu licens, så kan man deltage i vore 8 Dmcu Dam mesterskabsløb, samt 3 Dmcu Liga løb, og diverse pokalløb.

Fælles for alle Dmcu løb er, at Alle vore kørere, uanset alder og klasse, kører løb på én og samme dag – dette giver mulighed for at hele familien er samlet, og skaber de gode sociale relationer på tværs.

Og ønsker man at træne i udlandet, så kan man for kun 200kr ekstra, købe et EU-Træningslicens.

Derudover kan man købe Imba licens for 500kr. og deltage i alle Imba løb i udlandet, samt andre løb hvor Imba licensen giver adgang.

Til venlig og faktuel information, kan vi herfra Dmcu med stolthed nævne, at vi ikke har én eneste skade anmeldelse fra bare de sidste to år, hvor det drejer sig om mangel på flagpost eller anden sikkerhed.

Vi bestræber os konstant på at højne sikkerhed, og ønsker mest muligt samarbejde med alle, og vil samtidig gerne bevare selvstændigheden – som Dmcu nu i 45 år stolt har varetaget.

Velkommen til alle Dmu kørere, Luks/Ungdomsringen, samt selvfølgelig alle vore kære trofaste Dmcu kørere.

Venligst Dmcu bestyrelsen

Klaus Rafael

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle