!!!POKALLØB PÅ MOLS ER AFLYST!!!
 

Hej alle i kære Dmcu kørere og familier.

Covid-19 raser i det ganske land, og værre i store dele af Verden, og det får selvfølgelig også konsekvens for vore kære Dmcu klubber.

Som I jo nok alle ved, så har sundhedsmyndighederne, samt både vor statsminister og Hendes Majestæt Dronningen, både anbefalet og anvist, at man skal undgå at være mange samlet, og helt undgå at være mere end 10 i forsamlinger.

Og derfor er vore Dmcu klubber lukket frem til 30 marts, eller længere, hvis det bliver officielt udmeldt at det er nødvendigt.

Som I måske allerede ved, er det flotte pokal løb på Mols i morgen d.21 marts desværre aflyst, og Billund Dam løbet d.4 april er flyttet til d.2 maj.

Vi håber at I alle kommer godt og sikkert igennem den kommende tid, og til alle I kære unge, husk nu at smitte muligvis ikke ”bider” på Jer, men det gør det måske til gengæld på Jeres forældre/Bedsteforælde, folk med sukkersyge, lungesygdomme, eller svagt immunforsvar. Så der er rigtig god grund til at begrænse kontakten med flere lige nu.

Venligst Dmcu Bestyrelsen

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
!!!!!INFO!!!!! 
 
Hej Alle I kære Dmcu Licens kørere, forældre og familier!!
Først Rigtig Godt Nytår til Jer alle!! Med håbet om, at I alle har nydt en Glædelig Jul med lidt velfortjent Julefred med Jeres kære.
Her kommer lige lidt Dmcu Licens info, samt lidt nyt omkring vore klasser på lille bane.
Dmcu 2019 Licensen, er fuldt dækkende og gældende til og med d.15 Januar 2020!!
Og der kan nu købes kontingent i Din Dmcu klub igen, samt gentegnes Dmcu Licens.
Alle 2019 kørernumre, reserveres til og med 29 februar(medmindre at man skifter klasse ved nytegning, eller melder ud at man stopper) og pr. 1 marts FRIGIVES alle IKKE GENTEGNEDE numre!!
Vi håber på mindst lige så mange Dmcu Licens tagere i 2020 som i 2019 , som for Dmcu var et rigtig flot og begivenheds fyldt år.
 
Lille bane:
Der er til den nye 2020 sæson sket et par ændringer, som både omhandler "navneskift" og lidt småændringer, alt sammen ændringer som forhåbentlig vil glæde alle i sportens tegn, og give plads til noget der ligner det mest fantastiske "lille bane" klasse setup!!
Lille bane ser nu således ud:
50 Auto Micro 3HK 3-6 år
50 Auto Micro 7HK 4-7år
50 Auto 10HK 5-10år (Den gamle 50B, samme røde baggrund og 1-49 nummerserie)
Auto Micro Pro 6-12år(Den gamle Auto 80, med samme gule baggrund og 50-99 i nummerserie)
Denne fantastiske Auto Micro Pro klasse, kan der fuldt lovligt køres på af alle de nyeste 50ccm på, standard og tunede, samt op til 80ccm 2takt. Og så op til 110ccm 4takt. Uden gear/låst i gear, men med fri tuning!!
Så kære Racervenner på lille bane, med dette set up, hvor de helt små og forsigtige har flotte muligheder, og at der samtidig gives plads til både gamle og nye power maskiner, ja så vil Vi fra Dmcu bestyrelsen samt alle i Dmcu, glæder os til at se Rigtig mange på lille bane i 2020!!
Venligst Dmcu bestyrelsen
Klaus Rafael
 
 
 Stort tillykke til DAM mestrene 2019.
 
"Klik på linkene her under"
 
 


 
 
 

Følg med

Nyheder - Vis alle

Events - Vis alle